Opvisningshold Rytme

Se uddrag fra træningerne fra vores opvisningshold i videoen nedenfor.

 
 
 
Rytmegymnastik 
Hører du til dem, der får en naturlig lyst til at bevæge dig til musik, er rytmisk gymnastik givetvis noget for dig. Rytmisk gymnastik er en dansepræget gymnastikform, som udøves til musik. Den hører til blandt de smukkeste gymnastikdiscipliner, og der lægges stor vægt på femininitet og elegance – og så er den kun for piger. 
 
Køge Bugt Gymnastikforening tilbyder rytmehold og Grand Prix hold for piger fra 6 år og opefter. Vores rytmehold deltager i opvisninger mens Grand Prix holdene både deltager i opvisninger og i konkurrencer. Læs om holdene herunder.
 
Opvisningshold Rytme

For de yngste - piger 6-8 år - arbejdes der med rytmeserier i forskellige stilarter som vises frem til både amtsopvisning og hjemmeopvisning.
 
For store piger på 16 år og ældre har vi KB Performers 16+. Det er for øvede gymnaster, der er interesseret i at afprøve forskellige stilarter inden for gymnastik og dans. Herudover vil der også blive lavet en redskabsserie til holdet.
 
Endelig har vi også vores hold "KB Elite", der er for piger på 18 år og ældre. Holdet for dig, som elsker gymnastik/dans, søger udfordringer og inspiration og mulighed for dygtiggørelse og sociale oplevelser.
 
Træningerne vil være målrettede, seriøse, vekslende i form og indhold og med plads til smil. Med udgangspunkt i korrekt grundgymnastik og grundteknikker arbejdes hen imod komplekse sammensætninger og avancerede momenter.
 
Holdet kræver at du har en høj træningsmoral og at du arbejder målrettet til alle træninger. Det forventes, at du er klar til at udfordre dit bevægelsesmønster og har lyst til at udvikle og dygtiggøre dig.
 
Holdet har et aktivt forår med mange opvisninger og stævner.
 

Tilmelding 

 
Se også under Børnegymnastik for vores tilbud til de yngste.  
 
Grand Prix
 
Grand Prix gymnastik er en rytmisk konkurrencesport, som indeholder elementer fra både gymnastik, ballet og dans og hvor god og sund grundtræning er en vigtig del af træningen. Grandprixholdene deltager i konkurrencer under Danmarks Gymnastikforbund.
 
Vi tilbyder Grand Prix Rytme hold til piger fra 6-7 år og opefter.
 
Klik her for at læse mere om Grand Prix konkurrrence eller klik nedenfor for at gå til tilmelding. 

Tilmelding

 

Seneste nyheder

Se alle nyheder
Gymnastikforeningen Køge Bugt · Ravnsborgvej 3A · 4600 Køge · Tlf. 40754143 · Mail: admin@koegebugt.dk