Børnegymnastik

Se præsentation af børnegymnastikken i videoen nedenfor.

 
 
 
Gymnastik er en af de få idrætsformer, hvor børn kan deltage og få noget ud af det fra de kan gå. Gymnastik er en super sport til at udvikle børns motorik og kropskontrol. Barnet lærer glæden ved at bruge sin krop med kolbøtter, hop og spring. Uanset alder og niveau er der altid nyt indenfor gymnastikkens verden, der kan udfordre barnet. I Køge Bugt Gymnastikforening tilbyder vi hold for børn i alle aldre.
 
For de alleryngste fra 2-4 år har vi vores Far/Barn Elite, hvor mor selvsagt ikke har adgang. Mor er til gengæld meget velkommen på holdet Mor/Far/Barn. For børn som kan gå til gymnastik uden mor og far har vi springhold for piger og drenge fra 4-5 år og 6-7 år. 
 
For de lidt større børn som har lyst til at prøve kræfter med spring på bane og i trampolin og rytme eller konkurrence tilbyder vi masser af hold for både piger og drenge.  
 
Vil hele familien gå til gymnastik sammen har vi også vores GymFamily hold, hvor hele familien giver den gas - sammen. Læs mere om GymFamily her...
 
Tillige tilbyder vi i samarbejde med Køge Kommune 2 motorikhold for børn som vil have glæde af mere motorisk træning. Kontakt vores administration for at høre mere om disse motorikhold.
 

Tilmelding

 

Seneste nyheder

Se alle nyheder
Gymnastikforeningen Køge Bugt · Ravnsborgvej 3A · 4600 Køge · Tlf. 40754143 · Mail: admin@koegebugt.dk